JET-Gruppe [[ungarisch]]
[Stichwort]

JET-GROUP.
TERMÉSZETES BEVILÁGÍTÁS BIZTONSÁGGAL.

Magas minőségű, igényes látványt biztosító, természetes bevilágítás és hő- és füstelvezető megoldások

Üdvözöljük a JET cégcsoportnál – az Ön megbízható partnere a sávos felülvilágítók, a bevilágító kupolák, a piramisok, a hő- és füstelvezetés, valamint a szellőztetési termékek területén az ipari épületek, középületek, továbbá az üvegépítészet számára egyaránt. Fény, levegő, és biztonság – ezek a legfontosabb tényezők, amelyek az ember jó közérzetét befolyásolják. A JET-Group dolgozóinak mindig új kihívást jelent ezen a kiemelt jelzőn, mint „életminőség“ dolgozni. Ez egy összetett terület, ezért ez a mi elköteleződésünk. Emiatt a termékpalettánk állandóan növekszik, amely egy igazán nagy nevet jelképez:

A JET-Group.

JET-TERMÉKEK
ÉS TELJESÍTMÉNYEIK

A JET változatos bevilágító kupoláival, valamint sávos felülvilágítóival áll az Ön rendelkezésére a természetes bevilágítás, valamint a hő- és füstelvezetés területén különösen az ipari épületek számára. Ezen termékek nem csak új épületeknél megfelelőek, hanem meglévő épületek felújítására is kiválóan alkalmasak.

JET megoldások természetes bevilágításhoz

A JET megfelelően méretezett bevilágító kupoláival ingyen biztosítjuk Önnek a természetes napfényt nagyobb csarnokokba is. A bevilágító kupoláink magasabb életminőséget és egyedi környezetet kínálnak.

A JET különleges erőssége az építészet területén az igényes üvegkonstrukciókban mutatkozik. Szakembereink szoros együttműködésben az építészekkel a különös igényeket is megvalósítják.

Hő- és füstelvezető rendszereink gondoskodnak a biztonságról 

A Ön épületének biztonsága érdekében megtervezzük annak hő- és füstelvezető rendszerét az MSZ EN 12101 szabvány szerint, amely ezáltal az aktuális biztonsági igényeknek is kielégíti és egyidejűleg egy magas szellőztetési komfortot biztosít.

A sávos felülvilágítók, és a bevilágító kupolák valamint az üvegkonstrukciók fukcionális kiegészítőivel szinte minden területen megfelelő megoldást nyújtanak a hő- és füstelvezetéshez.

Kapcsolat:

Gábor Malcsik
+36 70 88 34 387
##moc.puorg-tej@kisclamg##

Reiner Koll
Export területi menedzser
+49 5744 503 131
+49 5744 503 18 131
##moc.puorg-tej@llokr##

JET-Gruppe [[ungarisch]]
[Wählen Sie hier Ihre Sprache aus]
[JET Standort-Websites]